Lloret vs Sènior “A”

IMG_1496El Spall CFS Ciutat de Mataró va guanyar aquest dissabte a la sempre difícil pista del Lloret equip que a casa encara no havia deixat escapar cap punt. Tot i les nombroses oportunitats de les quals va gaudir l’equip dirigit per Joan Serra i alguna que altre dels Locals la primera part va acabar en empat a 0. L’equip groc i negre feia una bona defensa i gaudia d’ocasions que ve el pal o l’encert del porter del Lloret evitaven que puges el gol al marcador.

A la segona part tot seguia igual fins que Javier Capilla va robar una pilota a mitja pista i després de deixar enrere a dos jugadors per banda servia la pilota a Abdel que des del punt de penal marcava el 0-1. Minut després el pivot del Lloret baixava una pilota i després d’un gran moviment posava la pilota a l’escaire de la porteria mataronina. Cop fort pels grocs i negres que estaven fent un gran partit però de seguida es van aixecar i van continuar posant setge a la porteria local que quan faltaven 3 minuts es va posar a jugar de 5 bé per buscar la victòria o bé perquè no trobava la manera de superar la defensa dels de Mataró.

Els mataronins pressionaven la sortida de la pilota per tal que els locals no es posessin a jugar amb el porter jugador i fruit d’això Abdel robava la pilota i la donava a Albert Carmona que posava l’1-2 al marcador fent justícia al joc desplegat pels visitants.
Quan faltava un minut Pol Aledo marcava l’ 1-3 de doble penal i tancava una victòria en què cal destacar la feina de tots els jugadors des de l’inici fins al final del partit.

La setmana que ve SPALL CFS Ciutat de Mataró- Futsal Lliça de Munt a les 11.45 diumenge al pavelló Eusebi Millan. Com sempre gràcies a l’afició que es va desplaçar fins a Lloret per animar l’equip.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s