Femení vs Ullastrell 1-3

Derrota injusta del equip femení a casa amb un resultat de 1-3 al marcador. Després de la derrota a domicili de la setmana passada, les noies entrenades per Andrés i Lluís buscaven guanyar el partit per pujar moral i escalar posicions en la taula. Les visitants, amb un plantejament clarament defensiu, es van tancar darrere i només esperaven a agafar errors de les nostres jugadores per tal de poder fer perill.

Les ocasions van ser totes de les mataronines, amb un penal inclòs que la portera va tenir el dia i va aturar, i com sempre es diu quan perdones a dalt ho acabes pagant i va arribar el primer gol de les noies de Ullastrell després d’un error de comunicació entre dos jugadores, i així es va arribar al descans.

La segona part les jugadores van pressionar molt més a dalt en busca de l’empat, i vam tenir un munt d’ocasions per aconseguir-ho, però la pilota no volia entrar avui i una jugada de banda van fer el 0-2 en el marcador. Poc després, Georgina, amb una bona jugada amb Cris va posar l’1 a 2 i donar esperances de remuntada després del joc que estava realitzant l’equip, però a pocs minuts del final i quan semblava que en qualsevol jugada arribaria l’empat va arribar el 1-3 després de Monica para el xut i rebotar a l’esquena d’una companya i va fer que la pilota entres cap a dintre.

Segona derrota de la temporada on vam marxar amb la impotència d’haver fet un gran partit i no sumar, estic segur que si juguem al nivell que vam demostrar ahir guanyarem molts partits.

De la grada al camp SOM UN!

1, 2, 3 Mataró!!

Van jugar: Mireia S., Mónica, Glòria, Helena, Marta M., Mireia G., Cris, Georgina(1), Marta C. i Yasmin.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: