EFS Jordi Sánchez vs Aleví “A” 5-5

image12.jpegEl nostre aleví A es presentava a Badalona per jugar contra EFS Jordi Sánchez. Un equip que des del primer moment va voler el control de la pilota i així ho van fer. Els groc i negres van sortir dormits i fent errors en defensa que provocaven molts atacs dels locals i aquests ho van aprofitar fins a tres vegades per avançar-se. Els mataronins es van despertar quan semblava que la cosa aniria a més i un gol d’Amai i una gran vaselina d’Albert van deixar un 3-2 al descans que deixava als nostres amb alguna esperança per la segona part.

Una segona part que va tornar a començar amb domini local i els nostres tornaven a caure en els errors. A falta de dotze minuts els mataronins veien com perdien per 5-2 però una cosa molt positiva que tenen els jugadors de l’aleví A es que mai es rendeixen i van despertar-se a temps i amb tres gols més d’Amai van aconseguir un bon empat en un camp difícil.

La pròxima setmana ens visita el Canet i l’equip tindrà ganes d’aconseguir una nova victòria a casa.

Van jugar: Gerard; Martí, Adrián, Pau, Roger, Albert (1), Amai (4) i Marc.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: