L’escoleta juga el seu primer partit amistós amb l’Escola Josep Montserrat

WhatsApp Image 2017-10-22 at 19.41.30.jpegEls nostres petits jugadors de l’Escoleta han disputat aquest passat dissabte el seu primer partit amistós davant l’equip prebenjamí de l’Escola Josep Montserrat gestionat per l’Associació Enlleura’t. Els menuts jugadors van fer un gran partit amb molta empenta i ganes de còrrer darrera la pilota i mostrant una gran eficàcia a porteria. El partit ho van guanyar però el resultat va se lo de menys, ens quedem amb l’alegria i entusiasme de veure els nostres petits futurs jugadors jugar un partit contra un altre equip en una bona jornada matinal de futbol sala organitzada per l’Associació Enlleura’t, entitat col·laboradora amb el nostre club. Esperem poder veure més partits durant la temporada!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: