Juvenil “B” vs Arenys de Munt 2-5

img_20171022_115645.jpgAquest diumenge s’ha jugat el segon partit del Juvenil “B” a la pista exterior de l’Eusebi Millan. Ha estat un partit molt disputat malgrat no tenir canvis. Tots els jugadors ho han donar tot i han plantat cara a un Arenys de munt molt ràpid i amb jugadors tàctics. Jonny ha fet els dos gols dels nostres, un d’ells després d’una molt bona jugada individual. Antonio a la porteria també ha fet un gran partit. Felicitar a tots els jugadors i ànims que poc a poc arribaran bons resultats.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: