Juvenil “A” vs Montcada “B” 3-2

WhatsApp Image 2017-10-21 at 16.32.31Tres punts més pel Juvenil “A” que guanya a casa al Montcada “B” per 3 a 2 en un partit emocionant i emotiu que es va decidir en l’últim segon del partit. Victòria dedicada per part dels jugadors i equip tècnic al seu company, Guillem Roig que no podrà participar durant un llarg temps a causa d’una grau lesió que es va produir durant la pretemporada.

La primera part va ser realment molt bona i es va realitzar el millor joc que hem pogut veure de moment en la temporada. Els visitants no acabaven d’entrar en el partit i els nostres ho van aprofitar per arribar al descans amb el marcador de 2 a 0 amb gols de Sergio Vivas i Guillem Masoliver.

La segona part va començar amb el mateix domini dels nostres i el tercer podia arribar en qualsevol moment però els de Montcada van aprofitar un contraatac, amb una mica de fortuna, per aconseguir marcar el primer i donar vida al partit que fins aquest moment era del Mataró. Van arribar els nervis dels nostres i els de Montcada van apretar molt fort per aconseguir l’empat. Degut aquesta pressió, van aparèixer les discutides decisions de l’àrbitre que va expulsar amb doble targeta groga a Abel Rangel i deixar als nostres amb un jugador menys durant 2 minuts que no van aprofitar els de Montcada. Seguidament i després de defensar durant aquests minuts, va arribar la segona expulsió, aquest cop en Sergio Vivas amb doble tarja groga, que va tornar a deixar l’equip defensant amb un jugador menys i que aquest cop si van aprofitar els visitants per empatar el partit. El temps va passar volant i quedaven tant sols cinc minuts per intentar de nou aconseguir la victòria. En una passada llarga de porteria d’en Pol, José va rebre sol i va intentar girar a porteria amb la mala fortuna de caure però la inèrcia li va fer donar sense voler a la pilota amb el peu des el terra i sorprendre al porter visitant que no va estar gens encertat. Gol importantissim que ens donava els tres punts i feia justícia en el marcador després de totes les jugades conflictives del partit.

L’equip continua sense perdre i porta 7 punts que els col·loca en la tercera posició de la primera divisió juvenil. La propera setmana, es desplacen a Mollet per continuar amb la bona ratxa en una pista que històricament no es favorable pel nostre juvenil.

Destaquem l’acte que es va produir abans de l’inici del partit, quan tots els jugadors i l’equip tècnic van sortir amb una samarreta amb suport amb el missatge de “Ànims Guillem!! “. Els seus companys i entrenadors estan amb ell i desitgem la més ràpida recuperació, volem tornar a veure en Guille en les pistes!!! #Ànimsguillem!!!

Van jugar: Pol Piñol, Andrés Garcia, Victor Jordà, Abel Rangel, Guillem Masoliver(1), Adrià Dorca, Elias Essaghir, Oriol Roy, Sergio Vivas(1) i José Guijarro(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: