Dues derrotes consecutives del Cadet “A”

20171019_192750.jpg

JORNADA 1 – Aplaçat jugat dijous 19 octubre
CADET “A” vs SANTVICENTI ATHLETIC F.S. 1 – 4 (

Mal resultat del cadet que jugava el partit ajornat de la primera volta, contra un rival directa per la permanència a la segona divisió Cadet. Els nostres veien d’un desastrós debut a Vic i conscients de la importància d’aquest encontre. La preparació no va poder ser la ideal (només un entrenament), i novament s’arribava amb dues baixes, a la ja sabuda de Raül s’afegia la de Bernat Galceran.

 La primera part va començar amb domini dels nostres, un domini infructuós, ja que no s’arribava amb claredat a porteria i les pèrdues eren contres letals. El Santvi esperava a mitja pista i pressionava fort la pilota, els nostres com ja es va veure en el partit anterior aguantaven molt la pilota i no es movien per generar fintes i moviments que permetessin atacar a la defensa. Tot i això, es recorden dues bones ocasions que haguessin pogut posar per davant els nostres. Al minut 20 es va salvar una ocasió de gol dels visitants d’una sessió al porter, però no es va defensar bé el sac de banda següent i es va encaixar el primer gol. Un gol que va donar molta moral als visitants. Pocs minuts després un nou error a la defensa on es va aguantar la pilota va costar el 0-2 amb els que es va arribar a la mitja part.

 A la represa els nostres van sortir endollats creient que es podia remuntar. Es va veure un canvi en l’actitud, però va durar poc, ja que un nou error es va pagar molt car. 0-3, un resultat que a jutjar pel nivell dels dos equips era excessiu, però que per la intensitat i els errors era més que merescut. Poc després Mario va retallar distàncies en una jugada polèmica que va pujar al marcador. Els nostres van créixer en confiança amb el gol i van començar a dominar el joc cercant la porteria rival. Quan faltaven 5 minuts es va optar pel joc de 5 en la que Ivan va estavellar la pilota al travesser. La sort no va estar de cara i com que el joc de 5 té els seus riscos els visitants van establir l’1-4 en un error de pilota. Amb això va morir el partit.

 Derrota dolorosa contra un rival directe, que ha de servir per entendre la dificultat del repte posat i la necessitat de treballar més que mai. Pròxim partit diumenge a casa contra el colíder, el Montsant, un rival de molta envergadura. Estarem allà per lluitar-lo. 1,2,3 Mataró!.

JORNADA 3 – Diumenge 22 octubre
CADET “A”  VS MONTSANT, F.S. 0 – 6

Tercera derrota consecutiva del Cadet “A” que rebia el colíder, el Montsant. Un partit incòmode, pel rival, i perquè no es va poder preparar, ja que dijous passat es va recuperar el partit contra el Santvi. L’equip recuperava a Bernat Galceran pel partit però segueix amb la baia de Raül al que desitgem una ràpida recuperació.
El partit va començar amb els nostres molt intensos, amb el joc a dos-tres tocs i ben col·locats en defensa. Sobre el camp es veia una millora respecte a els dos altres partits, i més sabent que el rival era de talla major als enfrontats fins ara. Pel que fa a la primera part es van disposar d’algunes oportunitats a jugada aturada o bé per bones combinacions però no es va poder anotar per les intervencions del porter i la mala sort. En canvi el Montsant amb tot el seu potencial només va crear una ocasió destacada que malauradament va acabar amb gol. 0-1 al descans no reflectien un joc gairebé sense cap errada dels nostres.
A la segona part es van tornar a veure dues cares. Els primers minuts la primera on els nostres dominaven i gaudien de bones ocasions, però la dinàmica va canviar quan vam realitzar un error ximple en la sortida de pilota. Els visitants es van posar 0-2 i l’ànim va caure en picat. Ràpidament van arribar el tercer (per un nou error) i el 4 gol de falta directa. L’equip va intentar el joc de 5 per sorprendre el rival però el temps que quedava era mínim i la precipitació molt alta van fer que el partit acabés amb 0-6.
Resultat que no reflecteix la millora i el canvi d’actitud de l’equip sobretot a la primera part, però que dona esperances en veure que el nivell de rendiment de l’equip pot ser un altre. Cal treballar, treballar molt i ser un equip per tirar els objectius endavant. Pròxim partit a casa del premià, una nova oportunitat per seguir creixent. 1,2,3 Mataró.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: