Vic CFS vs Cadet “A” 7-2

20171014_123909.jpgEl cadet “A” li tocava debutar una setmana després de la resta d’equips a la sempre difícil pista del Vic. Al partit s’arribava amb les baixes de Raul i Ivan. El Vic però es presentava només amb 6 jugadors, això si, sense que això els condiciones.

El partit va començar amb les nostres molt adormits, i amb un rival tancat a darrere, esperant les nostres errades, que òbviament, sense intensitat es produeixen. Amb un obrir i tancar d’ulls el marcador era 3-0 pels locals amb menys de 5 minuts. Immediatament es va demanar un temps mort per endollar un altre cop l’equip i va tenir efecte, ja que els nostres van augmentar la intensitat i van aconseguir retallar distàncies abans del descans, primer amb un gol en pròpia del rival, i després amb una gran jugada que va finalitzar Ferran al segon pal.

A la represa els nostres confiaven amb la remuntada, van sortir millor que a la primera part però no amb la intensitat del final, i tot i que teníem la possessió no aconseguien arribar a la porteria rival. Així el Vic es va començar a sentir més còmode i en una jugada de corner on no es va marcar bé al rival van aconseguir anotar el 4-2 que va tirar totes les esperances per terra. Les presses van agafar els nostres que malgrat quedar 10 minuts van començar a cometre molts errors que el Vic va anar penalitzant com un punyal fins a establir el 7-2 final. Abans d’acabar el partit els nostres van realitzar una jugada de toc similar a la del segon gol, però aquest cop Ferran la va estavellar al pal. No hi va haver temps per més.

Partit que ens ha mostrat moltes de les nostres mancances, que no vam poder veure a pretemporada. Sense temps per treballar gaire rebem dijous al Santvi i diumenge el Montsant. Esperem que l’actitud a casa sigui molt diferent. Som-hi nois. 1,2,3, Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: