Santvicenti vs Infantil 3-1

whatsapp-image-2017-10-16-at-11-37-47.jpegDerrota a la segona jornada dels nostres infantils per 3 a 1 davant del Santvicenti Athletic. El partit va començar amb els mataronins pressionant a tres quarts de pista on feien que l’equip local perdés ràpidament la pilota i començàvem a tenir oportunitats d’obrir el marcador. Quan tot semblava que en qualsevol moment arribaria el primer gol del partit per part dels nostres jugadors una genialitat d’un jugador local va fer que posés l’1-0 al marcador. L’equip sabia que estaven fent un bon partit i que el gol arribaria, i pocs minuts després Arnau va recuperar la pilota i va fer l’empat a 1 al partit i així es va arribar al descans. A la segona part va passar el més imprevisible, els mataronins no van sortir concentrats i a les dues primeres jugades els locals van fer dos gols que van posar el resultat en 3-1, l’equip es va despertar i va anar a buscar els gols per intentar tenir opcions de puntuar al final de partit, però les bones parades del porter i la pèrdua de temps per part dels jugadors locals va fer que el resultat no es tornés a moure. Derrota però amb bones sensacions després del joc que va realitzar l’equip, també vam aprendre que sempre has d’estar concentrat perquè dos minuts van fer que no poguéssim tenir un resultat positiu, però ara quedar seguir mirant endavant que diumenge que ve rebem a casa al Sant Julià que compta amb els dos partits jugats amb victòria.

De la grada al camp SOM UN!! 1,2,3 MATARÓ!

Van jugar: Cristian, Tabaré, Guim, Carlos, Adane, Adam, Arnau(1), Adrià Cruz, Adrian Gonzalez i Joel.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: