AP Nou Escorial vs Femení 4-0

IMG_1391Primera derrota de la temporada per un contundent 4-0 a Sabadell. La primera part va ser molt negativa per al conjunt mataroní, on la falta de moviments i els errors defensius es van pagar molt car, però gràcies a Mireia el partit va marxar al descans per 3-0 al marcador. L’equip sabia que amb un gol es podien tornar a posar en el partit però per mala fortuna a la primera jugada de la segona part va arribar el quart per l’equip local. Igualment el conjunt dirigit a la banqueta per Adrian Bazaga i Andrés Fernandez, que des de aquí els vull donar les gràcies, va donar la cara fins al final del partit on fins i tot vam tenir grans oportunitats en els peus de Cris o Glòria que li va donar al pal i podríem haver deixat un marcador més igualat, però la falta de punteria va fer que el partit acabés així. Ara toca mirar endavant que això no para i la pròxima setmana tornem a jugar a casa contra l’Ullastrell. Ànims noies que encara queda molta temporada i estic segur que serà un gran any.

1,2,3 MATARÓ!

Van jugar: Mireia S., Glòria, Helena, Marta C., Miriam, Mireia G. i Cris.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: