Aleví “A” vs Blanesport 1-0

image1

Segona jornada de lliga i primer partit a casa del nostre aleví A. El rival, el Blanesport 83, i els mataronins es coneixien les cares de la temporada passada ja que els dos equips van aconseguir l’ascens. El partit començava amb un ritme molt alt i amb moltes ocasions per obrir el marcador, sobretot pels locals. No va ser fins al minut 17 i després d’una sèrie de rebots que Amai aconseguiria fer el primer pels locals. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

Els nostres sabien que mantenir aquest resultat no seria fàcil i haurien d’estar molt concentrats durant tota la segona part i així va ser. Els mataronins van crear moltes ocasions però el poc encert davant de porteria no va fer moure el marcador.

Victòria justa pels locals que la setmana que ve tenen un altre partit complicat a la pista del EFS Jordi Sánchez.

Van jugar: Gerard; Adrián, Martí, Amai (1), Pau, Albert i Marc.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: