Sènior “A” 1-4 Fundació Esportiva Grama

IMG_1496Mal partit dels mataronins on des de l’inici ja es va veure que l’equip tindria problemes. Primera part dolenta de l’equip groc i negre que no es va trobar amb la seva millor versió fins a la segona part. El gol dels visitants arribava després un mal entès entre jugador i porter local que aprofitava el pivot de la Grama per marcar l’únic gol de la primera part. A la segona el Ciutat de Mataró va sortir amb ganes i va començar a imposar el seu joc, però tot i tenir les millors i nombroses ocasions, es va trobar amb un porter que ho va parar tot. En una jugada aïllada dels visitants Ivan parava a primera instància però el rebuig tornava peus gramanencs i marcaven el 0-2 Un minut després del segon gol dels visitants era Abdel el que escurçava distancies i feia una mica de justícia al joc local. Durant els següents minuts, fins al final, l’equip dirigit per Joan Serra va seguir posant les jugades i les ocasions però els gols arribaven per la part visitant que feia l’1-3 faltant 3 minuts i l’últim gol amb la botzina sonant. El proper rival de la lliga és el Lloret equip que va pujar aquest any de Divisió d’Honor com els mataronins. Esperem a l’afició que ens acompanya sempre.Gracies.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: