Palau-Solità 1-6 Juvenil «A»

IMG_1371El Juvenil «A» aconsegueix la primera victòria de la temporada a Palau- Solità i Plegamans davant el CFS Palau – Penya Blaugrana per 1 a 6. L’equip es desplaçava aquesta segona jornada amb tots els jugadors excepte Ernesto i en Guillem Roig, lesionat a la pretemporada i que li desitgem una ràpida recuperació. Destacar el debut de la nova incorporació, l’Elias Essaghir que no va poder jugar la primera jornada de lliga a casa davant l’Olimpic.

Els palauencs van plantejar un partit defensiu a mitjà pista amb un equip molt jove i poca experiència a la categoria i els mataronins van sortir també a defensar a mitjà pista i tenir la possessió de la pilota per intentar crear ocasions de gol en una defensa molt tancada. El marcador ho va obrir en Elias Essaghir després d’una bona jugada col·lectiva per banda d’en Guillem Masoliver. Els locals en la seva única aproximació a la porteria visitant va aconseguir empatar el partit al batre per baix a Andrés. El partit es jugava majoritàriament al camp dels palauencs amb moltes aproximacions i que provocaven jugades a pilota aturada. I així va arribar el segon gol mataroní, José Guijarro va rematar una bona jugada d’estratègia de falta. Abans del descans, una combinació entre Elias i Sergio Vivas, va acabar al fons de la porteria i deixar el marcador 0 a 3.

La segona part no va tenir molta història, els dos equips van baixar un mica el ritme i Abel Rangel va aprofitar per marcar el quart amb un fort xut de fora de l’àrea. Posteriorment, Oriol Roy va aprofitar un rebot que ho va deixar davant el porter per marcar el cinquè i Elias Essaghir va marcar l’últim en una bona jugada individual per banda.

Tres punts que sumats a l’empat de la primera jornada deixa al nostre equip amb quatre punts a la part alta de la classificació però sense oblidar el seu objectiu d’anar partit a partit i sumar els màxims de punts possibles per després determinar a que podem aspirar aquesta temporada. El proper dissabte, ens visita el Montcada «B», un bon equip conjuntant i molt treballat que l’any passat va quedar segons i serà molt difícil de batre.

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Piñol, Elias Essaghir(2), Oriol Roy(1), Victor Jordà, Guillem Masoliver, Abel Rangel(1), Sergio Vivas(1), Adrià Dorca i José Guijarro(1).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: