Futsal Arenys Mar “B” 1-6 Sènior “B”

IMG_1446Aquest diumenge el nostre Sènior “B” es desplaçava a Arenys de Mar per disputar la segona jornada de lliga aconseguint sumar 3 punts que els mantenen al capdavant de la classificació. Cal destacar la col·laboració de l’Elias Essaghir i l’Abel Rangel jugadors del juvenil “A” que han vingut a donar un cop de mà a l’equip.

Durant la primera part els mataronins han trobat amb un rival molt tancat a mitja pista i amb molta dificultat per trobar espais que els permetessin obrir la llauna. Tot i així, Elias ha aconseguit desbordar per banda i fer un xut potent que el porter a refusat però, l’Alex  Reina ha estat atent per poder empenyer la pilota al fons de la porteria. A partir d’aquí, el partit ha estat dur pel que fa a la part física, ja que els d’Arenys anaven molt forts als xocs. Els groc i negres ho han seguit intentant i en un altre refús, Joel amb un xut davant de porteria a aconseguit el 0-2. I a pocs minuts del final de la primera part Jordi ha aconseguit el 0-3 definitiu del primer període.

A la segona part la dinàmica ha estat la mateixa, però els d’Arenys han arriscat començant el partit jugant de 5. Els mataronins han sapigut mantenir la calma i han jugat amb el cap fred per mantenir el partit decantat al seu favor. En una jugada individual d’en Pol per banda tornaven a sumar un nou gol al marcador. Poc després, Jordi tornava a ficar el seu segon gol. Els d’Arenys han seguit jugant de 5 i en una errada defensiva dels visitants han aconseguit marcar gol en un 2 contra 1 contra el porter. La rèplica ha estat portada per Elias, que poc després ha marcat el seu golet posant punt i final al partit amb el resultat de 1-6 a favor dels mataronins.

Cal destacar l’actuació dels nostres porters Pau i Juan, que tot i els intents dels rivals han aconseguit mantenir la porteria a zero fins a pocs minuts del final.

Seguim treballant i seguim sumant!! 1,2,3 Mataró!!

Golejadors: Alex(1), Jordi (2), Pol (1), Joel (1) y Elias (1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: