AE Montmeló 7-6 Aleví “B”

Gran partit del nostre Aleví “B” que tot i perdre contra un gran equip no ha perdut en cap moment les ganes i la força per intentar empatar el parit. Tot i tingué llums i ombres durant el partit els nostres han demostrat que tot i ser el seu primer any com a federats tenen molt que dir en un futur molt pròxim. Els primers minuts han estat de domini local, però el gol queia per part dels grocs i negres gràcies a un gol d’Hèctor que rematava una bona jugada de Pol Pujades. Els de Montmeló capgiraven el marcador en 2 minuts i posaven el 2-1. Els nostres ho intentaven, però les ocasions, més clares eren dels locals fins que Kevin posava l’empat al marcador. En aquests moments els mataronins, dominaven el joc, però aquest cop eren els locals els que posaven el 3-2 al marcador. Els jugadors dirigits per Joan Serra seguien buscant el gol i o aconseguien mitjançant Alon que empatava el partit i l’àrbitre xiulava la mitja part. A la segona el Montmeló tornava a sortir molt fort i en 2 minuts posava el 5-3 al marcador i 4 minuts després Kevin feia el seu segon gol i reduïa distancies que l’equip local ampliava de nou 2 minuts després posant el 6-4. En aquest moment els grocs i negres pitjaven l’accelerador i dominaven el partit i posaven setge a la porteria local però un bon porter s’encarregava d’evitar els gols fins que Kevin i Alon els dos amb grans xuts posaven l’empat en el marcador. La sort per això és sebava amb els de Mataró i als últims segons del partit el Montmeló recuperava una pilota i marcava el 7-6 final amb un resultat injust però que ha d’ensenyar als nostres a no bada fins al final del partit. Seguirem treballant per donar alegries a l’afició que ens segueix i anima cada partit. Gràcies. Cal destacar el partit de Pol Pujades que ho ha donat tot.

Han jugat: Yeray, Amadou,Iker,Kevin,Pol, Alon,Hector,Oriol,Ivan.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: