Sènior «B» vs Manlleu «B» 12-2

IMG_1446Aquest passat diumenge el Sènior «B» estrenava la temporada 2017-2018 a casa contra el manlleu. Un partit tranquil pels mataronins que han tingut durant els 50 minuts el control de l’enfrontament.

Durant la primera part els locals han començat forts i concentrats ofegant qualsevol intent de perill dels de manlleu, que han aconseguit un tir entre els 3 pals durant els primers 25 minuts. Així, hem aconseguit arribar a la mitja part amb un 8-0 a favor dels locals.

A la segona part la dinàmica ha estat molt similar, tot i què, en una baixada de concentració i algun error defensiu els visitants han aconseguit encaixar 2 gols a favor. Tot i així, els mataronins, han sabut reaccionar i han sumat 4 gols més al seu compte, acabant amb el 12-2 definitiu.

Golejadors: Pol Roy (4), Jordi (2), Kevin (2), Joel (2), Alex (1) i Victor (1).

 

Seguim treballant, anem sumant partit a partit. 1,2,3 MATARO!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: