Sant Celoni «B» vs Sènior «C» 11-3

IMG_1418Debut dolorós en la nova categoria. Els nostres van arribar a Sant Celoni amb moltes ganes de començar la temporada amb bon peu. Però no va poder ser. El començament del partit va estar marcat per les primeres errades nostres davant la porteria rival. Semblava que veuriem un duel molt equilibrat amb ocasions per les dues bandes. Això és el que semblava fins que 3 errades consecutives dels nostres, van ser aprofitades per l’equip local per encetar el marcador i posar distància. A partir d’aquest moment els nostres van entrar en una espiral d’errors i desajustos brutals, el que va aprofitar San Celoni per marxar en el marcador i tancar el partit. 8 a 0 al final de la primera part.

La xerrada al descans va servir per aixecar el cap dels nostres i continuar aprenent dels nostres errors. Ràpidament vam fer els nostres primers 2 gols, obra d’Alejandro. Per fi estavem entrant en joc a la temporada.

Per  desgràcia, durant uns minuts van tornar a aparèixer els fantasmes de la primera part i Sant Celoni va aconseguir marcar 3 gols per ampliar de nou l’avantatge en el marcador. Destacar el joc del seu pivot que ens va fer anar de bòlid a tots. Finalment, i després de fallar 4 gols claríssims (juntament amb una gran intervenció del porter local), Viejo va fer el nostre tercer gol per tancar la tarda.

Al final del partit 11-3 derrota dels nostres. Es van veure molts errors en la primera part, però també vam veure en la segona part que l’equip està preparat per aixecar-se d’un cop com aquest.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: