Vilafant vs Cadet “B” 6-4

IMG_1297.jpgEl Cadet “B” feia aquest dissabte un viatge llarg per enfrontar-se al Vilafant en el primer partit de lliga. El partit va començar malament pels nostres i en els primers 10 segons de partit, el Vilafant feia el primer en una badada defensiva de tot l’equip. En el minut 4 feia el segon amb un xut exterior que va anar a l’escaire de la porteria defensada per Alex. Després del gol, els mataronins, és van posar les piles i van començar a tenir oportunitats de gol però la sort no estava de la seva part. Un partit sense control, on els dos equips volien la pilota i contraatacs clars per part dels dos equips. Partit maco de cara a la graderia, però estressant a les banquetes. En el minut 18, Gorin feia el primer dels nostres després d’una gran passada d’Alejo. En el minut 22, els locals, tornaven a forada la porteria d’Alex per deixar el marcador de la primera part en 3-1.

A la segona part, gràcies a la pressió realitzada els locals no aconseguien trepitjar l’àrea mataronina, i així Gorin feia el segon en el 36. Però un minut mes tard, els locals contestaven amb el quart. Els mataronins rebien un fort cop psicològic i dues minuts més tard rebien el cinquè i el sisè. Semblava que el partit acabaria amb golejada local però no va ser així, els mataronins van començar a pressionar encara més al rival i tenien oportunitats de cara a portar sense èxit. Els locals no van aconseguir trepitjar l’àrea mataronina en els ultims 10 minuts del partit. Amb un atac constant, Guillem i Alex cases feien el tercer i quart respectivament. A manca d’un minut pel final, l’àrbitre va anul·lar un gol a Gorin. El partit va acabar 6-4.

Primer partit de lliga, coses bones a destacar i coses dolentes a corregir. Això ja ha començat i té bona pinta. I ara toca treballar de valent.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s