Tordera Parc vs Aleví «A» 4-2

image5.jpegDebut a segona amb derrota. Aquest cap de setmana el nostre aleví A es va presentar a Tordera com a nou equip de segona divisió. L’equip està format pels jugadors de primer any i s’han quedat conjuntament amb algunes incorporacions noves.

El partit va començar amb els jugadors locals amb molta intensitat i avançant-se ben aviat al marcador. Els nostres no acabaven d’estar còmodes a pista tot i que en els instants finals de la primera part van disposar de bones ocasions però els pals i la portera, que va fer un molt bon partit, ho van impedir.

A la segona part els mataronins van tornar a sortir dormits i, els locals ho van aprofitar per augmentar una mica més el marcador. Un gol una mica injust veient com havia acabat la primera part. Minuts més tard Amai va aconseguir retallar distàncies. La història de la primera part tornava a repetir-se i quan els nostres creaven més ocasions els locals van aconseguir dos gols més al marcador. En els instants finals Marc va aconseguir el 4-2 final amb el que va acabar el partit.

Hem de seguir treballant poc a poc, això tot just acaba de començar i la temporada serà llarga.

Van jugar: Gerard; Martí, Adrián, Marc (1), Pau, Amai (1) i Albert.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: