Juvenil “A” vs Olimpic Floresta 2-2

IMG_1371.jpgEl Juvenil “A” comença la lliga a primera divisió a casa davant l’Olimpic Floresta amb un empat a dos que no deixa satisfet als mataronins. Amb un gran intensitat i un bon joc de pilota, els nostres es mereixen portar-se els tres primers punts a casa però no va poder ser possible. Els visitants van fer un partit molt seriós i van saber aprofitar els seus moments. Es va avançar quan no passava ni un minut, amb una pèrdua innocent de pilota a mitjà pista que va provocar un 2 contra un que no va poder aturar Pol Pinyol a la porteria. No es podia començar pitjor la lliga!! Però els nostres joves jugadors van reaccionar i van començar a moure la pilota i fent una forta defensa en pressió. Els gols van arribar en pilota aturada i tots dos, mitjançant en Sergio Vivas. El primer d’una jugada de banda i el segon de falta directa. Amb el resultat de 2 a 1 es va arribar al descans. A la segona part es va baixar una mica la intensitat, degut segurament a la fatiga acumulada i ho van aprofitar els visitants per empatar el partit. Quedava temps però no es va tenir l’encert cara a porteria per aconseguir els tres punts i això que es van tenir dos jugades claríssimes per aconseguir-ho però no es va tenir sort.

Molt bona imatge de l’equip amb una gran actitud i que esperem que continuí per aconseguir la primera victòria el proper dissabte a la pista del Palau i Solità.

Van jugar: Pol Piñol, Andrés Garcia, Oriol Roy, Victor Jordà, Guillem Masoliver, Abel Rangel, Sergio Vivas(2), Adrià Dorca, José Guijarro i Enric Alis.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: