Infantil vs Vic 0-1

IMG_1267.jpgDerrota per la mínima del infantil en el debut a casa contra el Vic per 0-1. El partit va començar amb una bona intensitat per part nostre i es van tenir ocasions de fer el primer gol del partit però l’equip va començar cada poc a baixar la intensitat. Poca mobilitat amb i sense pilota i varis errors defensius però un encertat Cristian ho va aturar tot. Pocs minuts abans d’arribar al descans una sèrie de rebots va fer que la pilota acabés morta dintre l’àrea petita i els visitants van posar el 0-1 al marcador. Al descans es va demanar més rapidesa amb la pilota i sobretot més intensitat en el partit.  L’equip va demostrar una mica més de garra i lluita per buscar l’empat però per falta de punteria el gol no va arribar. Moltes coses a millorar però això només acaba de començar, queda encara molta lliga i estem segurs que amb molt de treball l’equip farà grans partits aquesta temporada.

De la grada al camp SOM UN!! 1,2,3 MATARÓ!

Van jugar: Cristian, Àlex Olvera, Guim, Carlos, Guillem, Adam, Arnau, Adrià Cruz, Mauro, Àlex Garrido, Adrian Gonzalez i Joel.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: