Femení vs Atlètic Vidreres 2-0

whatsapp-image-2017-10-08-at-14-22-07.jpegPrimer tres punts del femení aquesta temporada a casa davant del Vidreres per un resultat de 2-0. La primera part va estar dominada per les mataronines defensant molt bé a mitja pista i arribant amb rapidesa a la porteria visitant. Després de vàries ocasions errades, va arribar el primer gol del partit i de la temporada i ho va aconseguir Miriam, en una bona combinació de tot l’equip. Seguidament, Cris, amb una bona recuperació de Marta Carrasco va posar el 2-0 en el marcador i així va arribar el descans del partit. La segona part no va ser tan intensa com la primera, les nostres no volien jugar-se perdre la pilota i les noies de Vidreres tampoc pressionaven gaire la circulació de pilota. Vam tenir un xut al pal de Cris i les visitants vàries ocasions més però Mònica va estar molt segura sota pals. Bona victòria per agafar moral i confiança en una temporada llarga on les noies tenen moltes ganes de demostrar el nivell que tenen. El pròxim partit a Sabadell a les 16:00 contra el AP Nou Escorial- Dong fang. De la grada al camp SOM UN!! 1,2,3 MATARÓ!

Van jugar: Monica, Glòria, Helena, Marta M., Georgina, Marta C., Miriam (1), Mireia G., Cris(1) i Yasmin.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: