Aleví “B” vs Sant Cebrià Vallalta 3-4

IMG_1208.jpgPartit on els jugadors van anar de menys a més. Primer partit federat per molts d’ells i amb molt bones sensacions tot i la derrota. La primera part va acabar amb empat a 2 gols, tot i que els primers a marcar van ser els visitants un gol en pròpia i un gol d’Iker capgiraven el marcador però quasi de seguit empataven els de Sant Cebrià. A la segona 2 contraatacs van posar el 2-4 al marcador que Alon va retallar posant el 3-4. Tot i posar setge a la porteria visitant els nostres nois no van poder empatar el partit. Gràcies a l’afició per animar-los, seguim treballant.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: