PRESENTACIÓ I VICTÒRIA DEL SÈNIOR A

El CFS Ciutat de Mataró a fet aquest passat diumenge la presentació dels seus equips per la temporada 17-18. El club contarà aquesta temporada amb 15 equips amb més de 160 jugadors,3 equips d’esport adaptat, 1 escoleta, 2 alevins, 1 infantil, 2 cadets, 2 juvenils, 1 sènior femení i 3 sèniors. El sènior masculí A que jugà aquest any a 3 Divisió nacional a jugat després de la presentació i amb la grada plena ha aconseguit una victòria de mèrit davant el Montsant per 3-0 amb gols de Capi,Abdel i Marti.

La primera part a estat molt disputada i amb ocasions pels 2 costats. A la represa els mataronins han fet un bon paper i han aconseguit 1-0 amb una gran pispada de pilota de Javier Capilla que s’ha plantat sol davant la porteria i a batut el porter, el segon gol a estat d’Abdel en transformar un doble penal i la cirereta la posada Martí en marcà des de la seva porteria quan els visitants jugaven amb porter jugador.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: