SPALL nou patrocinador del primer equip del Ciutat de Mataró

WhatsApp Image 2017-09-19 at 00.09.32El Club Futbol Sala Ciutat de Mataró arriba a un acord de patrocini amb la tenda esportiva SPALL que passarà a ser el patrocinador principal del primer equip del club durant la temporada a Tercera Nacional. SPALL col·labora amb el Ciutat de Mataró des de fa més de tres anys com a subministrador oficial de la roba esportiva però amb aquest patrocini dona un pas endavant en la col·laboració amb el nostre club. Durant la tarda d’ahir, es va realitzar la presentació oficial de les samarretes que lluiran els jugadors durant la temporada. La presentació es va realitzar amb els jugadors Javier Capilla, Angel Robles “Gigi”, Adrián De Gea i Iván Tejedor, i amb la presència del representant del SPALL, José Moreno. També , es va fer reso de la notícia, Mataró Audiovisuals que va venir a cobrir la notícia.

Podeu veure la noticia de Mataró Audiovisuals en: http://mataroaudiovisual.cat/noticia/esports/spall-patrocinar%C3%A0-el-cfs-ciutat-de-matar%C3%B3

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: