Resultats 16-17 Setembre

RESULTATS (12)

Continuem amb els partits de pretemporada del club. Aquest cap de setmana han jugat partits de preparació tots els equips del club, excepte el sènior femení. El sènior “A” ha caigut aquest matí davant el Rapid Santa Coloma per 3 a 5 en el darrer partit abans del seu debut a la Tercera Divisió Nacional. El Sub-23 va guanyar ahir a la tarda a la pista del Atlètic Masnou per 1 a 5 mentre que el sènior “C” va perdre a Canet per 5 a 1. El juvenil “A” va perdre també ahir a la tarda davant el Sant Joan Vilassar per 5 a 2 i millor sort va tenir el Juvenil “B” que va derrotar per la mínima 3 a 4 al Canet “B” a la seva pista. Els cadets també han començat els seus partits de preparació. El Cadet “A” ha derrotat aquest matí 3 a 0 al Sant Joan Vilassar “B” i el cadet “B” va guanyar ahir a la tarda a la pista del Sant Joan Vilassar “C” per 2 a 3. Ahir també es va poder gaudir de la victòria del Infantil a casa de Sant Joan Vilassar “C” per 0 a 5 i del Aleví “A” a Masnou per 2 a 8. I per finalitzar, aquest matí l’aleví “B” ha derrotat a casa a l’Arenys de Munt amb el resultat de 4 a 3.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: