Stage de Pretemporada del Juvenil “A”

IMG_7565L’equip juvenil “A” entrenat per Carlos Camacho i Adrián Bazaga han realitzat aquest passat cap de setmana un stage de pretemporada a Eurostage en Caldes d’Estrac. Durant l’estada es va realitzar sessions de preparació física, passar vídeos de partits, sessió d’estratègia i d’entrenaments tàctics però sobretot van assolir l’objectiu de fer cohesió de grup i conèixer les noves incorporacions d’aquesta temporada. També van tenir temps d’esbarjo per gaudir de la piscina o donar una volta pel poble. L’únic punt negatiu va ser la pluja del dissabte a la tarda que va fer canviar el planning i no poder realitzar la sessió d’entrenament a pista. Els entrenadors van valorar molt positivament poder realitzar aquest stage.

Diumenge al matí, l’equip va finalitzar el stage i es va desplaçar fins al Eusebi Millan per disputar el seu segon partit de pretemporada davant el Premià de Dalt, amb les baixes de Guillem Roig que continua lesionat i de Sergio Vivas i Victor Jordà que estaven de vacances. Amb només dos canvis i cansats del cap de setmana, els jugadors van donar tot un exemple de ganes i van donar la cara en tot moment al partit amb molta intensitat, encara que l’esgotament es va notar molt a la segona part. El partit va servir per fer una gran prova del nou posicionament de l’equip ofensivament amb grans moviments i bones finalitzacions. Encara queda molt que treballar però té molt bona pinta el que de moment ens estan mostrant aquests joves jugadors. Els gols van ser obra de Adrià Dorca, nova incorporació aquesta temporada, José Guijarro i Abel Rangel.

Vídeo resum del partit:

 

https://vimeo.com/233374688

*Agraïments a Rocio Ferrero per enregistrar el partit i a Joan Serra per les seves gestions per realitzar el stage.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: