El Juvenil “A” va jugar el seu primer partit de pretemporada

fotoEl Juvenil “A” va guanyar el seu primer compromís de pretemporada davant el Futsal Cervellò per 4 a 0 en un partit on es va poder veure moltes coses bones per part dels nostres però també moltes a millorar cara l’inici de lliga. El partit es va disputar al Pavelló Eusebi Millán, aprofitant l’estada dels barcelonins a una casa de colònies de Caldes d’Estrac. L’entrenador, Carlos Camacho, no contava amb tots els jugadors de l’equip degut a que jugadors encara no han tornat de les seves vacances i va jugar amb Pol Pinyol a la porteria, Victor Jordà, Ernesto Calise, Guillem Roig, Oriol Roy, Sergio Vivas, José Guijarro, Enric Ferras i Guillem Masoliver. L’objectiu grupal de l’equip era practicar diverses jugades d’estratègia treballades durant la setmana i un nou sistema d’atac. Per un altre part, el objectiu individual de cada jugador era continuar amb la seva preparació física per arribar en la millor forma física a l’inici de lliga. Per tant, va ser un partit de pressió alta i molta intensitat, encara que per moments va baixar molt el ritme. Molt a treballar en aquesta llarga pretemporada. El proper amistós es jugarà aquest diumenge a casa contra l’equip Sub-23 entrenat per Nerea Alvarez.

A continuació podeu veure un vídeo-resum del partit

https://vimeo.com/232082927

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: