Us presentem l’equip tècnic 2017-2018 del Ciutat de Mataró

equip tècnic 2017-2018 (1)La junta directiva i la coordinació esportiva, ha donat per tancat el grup tècnic composat per tot l’equip humà que treballarà pel nostre club per la propera temporada 2017-2018.
Sempre sense oblidar-nos del nostre president, Paco Martinez, que realitza una gran tasca de gestió esportiva amb els proveïdors i l’Institut d’Esports de Mataró. Rocio Ferrero continuarà portant la comptabilitat del club, conjuntament amb Carles Domingo que continua amb la seva funció de coordinador federatiu. La coordinació esportiva, no pot estar en millors mans, que les de Joan Serra que tindrà l’ajuda d’en Carlos Camacho.

Referent als equips, Joan Serra serà un any més l’encarregat d’entrenar el primer equip que jugarà a la Tercera Nacional i tindrà a Paco Bruguera com a delegat de l’equip. El Sub-23 estarà a les ordres de Nerea Alvarez, que retorna a les banquetes del Ciutat, amb l’ajuda de Kevin Cebrian com a delegat. El nou Sènior “C”, creat amb jugadors provinents del Enlleura’t, tindrà com a entrenador en Edgar Boix amb un gran experiència en el món del Futbol Sala en l’AE Enlleura’t. Carlos Camacho continuarà davant del juveni “A” amb l’ajuda de Adrián Bazaga com a delegat i que també entrenarà al Juvenil “B”. El Cadet “A” continua en les mans del Marc Vilà i el Cadet “B” serà entrenat per Marc Bruguera, dos entrenadors coneguts de l’any passat i que van donar bons resultats. El nou Infantil, composat per jugadors del ciutat i de l’Enlleura’t, serà entrenat per en Lluis Macias amb a l’ajuda d’en Pol Piñol. En Lluis, a part, també serà l’entrenador del Sènior Femení amb l’ajuda d’en Andrés Fernández com a delegat. L’aleví “A” continua amb el seu entrenador, en Pol Roy, que va donar l’ascens aquest equip la temporada passada i tindrà de nou l’ajuda d’en Pol Piñol. Per la seva part, el nou aleví “B” serà entrenat per en Albert Carmona que arriba al nostre club amb una gran experiència a les pistes de molts equips de categories importants. I els més petits del club, l’escoleta, continuarà contant amb Victor Ortiz però tindrà l’ajuda d’un par d’entrenadors encara per confirmar.

No ens oblidem d’en Josep Batlle que continua en la direcció dels equips adaptats del club i per finalitzar comentar que en Adrián Bazaga amb l’ajuda d’en Pol Piñol, seran els encarregats de realitzar els entrenaments de porters del club.

Tots junts formen un gran equip! L’equip tècnic 2017-2018 del CFS Ciutat de Mataró!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: