Ja coneixem el calendari del juvenil

CALENDARI (1)

Ja tenim el calendari del Juvenil que jugarà la seva segona temporada consecutiva a la primera divisió juvenil. Els nostres debutaran el diumenge 8 d’octubre a casa davant el Olimpic Floresta. L’equip entrenat, un any més, per Carlos Camacho afronta aquesta segona temporada a primera amb molt positivisme i moltes ganes de fer una gran temporada amb un equip format per juvenils de primer i segon any. Els seus rivals son: FS Canet, Sant Joan de Vilassar FS, Arenys de Munt, Olimpic Floresta, Futsal Mataro «B», CN Caldes, Escola Pia Sabadell, Sant Julià-Palafolls, Natació Sabadell «B», CFS Palau-Penya Barcelonista, Unio FS Mollet, Badalona Futsal Iris i Lloret Costa Brava.

Podeu consultar el calendari a: http://fcf.cat/calendari/1718/futbol-sala/lliga-primera-divisio-juvenil-futbol-sala/grup-1

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: