El primer equip debutarà a Tercera Nacional a la pista del Isur

img_3163-1.jpgJa tenim el calendari del primer equip a la Tercera Nacional i debutarà el diumenge 24 de setembre a la pista del Isur La Font Màgica.  El debut a casa serà el diumenge 1 d’octubre davant el Montsant en la segona jornada de lliga. Una lliga que serà tot un repte pel nostre equip ja que serà una competició molt exigent i llarga amb un total de 30 jornades. Aquests son els nostres rivals: Ripollet FS, Sant Joan de Vilassar FS, Lloret Costa Brava CUFS, Futsal Lliça d’Amunt, FS Montsant, FS Sant Cugat, Estel Vallseca, CE Vacarisses, Grups Arrahona FSC-Estudi Barcelona, AEFS Arrels, CFS Montcada, Cover Premia de Mar CFS, Isur La Font Màgica FS, Fundació Esportiva Grama i FS Farmacia Yanguela Castellar.

Podeu veure el calendari en el següent enllaç: http://fcf.cat/calendari/1718/futbol-sala/tercera-divisio-nacional-futbol-sala/grup-1 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: