El Ciutat participa en la Festa dels 20 anys del Sant Joan Vilassar

La nostra entitat va participar, ahir dissabte 10 de juny, en el torneig organitzat pel Sant Joan de Vilassar FS en motiu de celebració dels seus 20 anys d’història i realitzar el tancament de la temporada 2016-2017. Vam participar amb l’equip aleví, l’infantil, el cadet d’en Marc, el cadet d’en Lluis i el juvenil.

L’aleví entrenat per Pol Roy i Pol Piñol, que va participar amb una barreja de alevins d’aquesta temporada i benjamins provinents de l’Enlleura’t, va perdre els seus dos partits però en el segon partit va deixar una bona imatge davant equips de categoria superior i també d’edat.

L’infantil del tandem Bruguera, va fer un gran torneig empatant els seus dos partits i deixant una bona imatge, demostrant el gran treball realitzat durant aquesta temporada.

Els cadets d’en Marc Vilà i Lluis Macias, van perdre els seus dos partits corresponents amb moltes baixes dels seus jugadors habituals de lliga que va provocar que tinguessin que jugar fins i tot infantils per completar els equips.

El juvenil d’en Carlos Camacho i Adrián Bazaga, van fer un gran torneig guanyant el primer partit contra Badalona i empatant el segon partit i guanyant els penals en el desempat  davant l’amfitrió, en Sant Joan de Vilassar, equip de divisió d’honor aquesta temporada.

Recordem que aquesta setmana continuem amb els entrenaments i el proper cap de setmana encara hi hauran partits amistosos per tal de tancar la temporada.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: