El Ciutat de Mataró i l’Enlleura’t arriben a un acord de col·laboració

ciutatenlleuratEls dos clubs esportius de Mataró han arribat a un principi d’acord de col·laboració cara la propera Temporada 2017/2018 en el qual tots els equips del Enlleura’t passaran a formar part del projecte del CFS Ciutat de Mataró, incrementat d’aquesta manera el seu nombre d’equips. L’Associació Esportiva Enlleura’t continuarà fent el seu projecte d’escola de formació de futbol sala que realitza en diferents escoles de Mataró a través de les activitats extraescolars, inscrits en els jocs escolars de Mataró. L’Enlleura’t, amb aquest acord, assegura a tots els seus jugadors poder continuar la seva formació quan surtin de l’escola en un club federat com és el CFS Ciutat de Mataró. Un projecte que il·lusiona i que fa créixer al Ciutat en massa social. Aquest acord arriba després de diferents projectes comuns entre els dos clubs i perquè tenen la mateixa filosofia i manera de treballar de cara als seus participants i famílies.

Des del CFS Ciutat de Mataró volem donar la benvinguda a tots els jugadors, tècnics i membres del Enlleura’t a la nostra gran família perquè entre tots, SOM UN!!!

Club Futbol Sala Ciutat de Mataró
5 de juny de 2017

WhatsApp Image 2017-06-04 at 17.24.30TROBADA D’EQUIPS INFANTILS DEL PASSAT DIUMENGE DELS DOS CLUBS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: