CADET LLUIS 1-1 ATHLETIC VIDRERES

Van jugar: Ernest, Jan, Bernat, Ivan, Ferran(1), Àlex, Aleix, Jesus, Erik i Guillem.

Últim partit de la temporada del nostre cadet que rebia a l’equip posicionat per sobre dels nostres.

Els visitants, que venien amb només un canvi, van plantejar una defensa a 1/3 de pista per tancar tots els espais possibles, els mataronins amb poca intensitat intentaven passar aquesta defensa però no podien. Ocasions errades molt clares i la poca fluïdesa en el joc va fer que el marcador s’anés en empat a 0 al descans.

A la segona part l’equip va sortir amb un altra actitud, amb més ganes de guanyar al partit, però després d’errar dues ocasions clares, primera arriba dels visitants i amb rebot inclòs van posar el 0-1 al partit, l’equip no va abaixar els braços i va anar a la recerca de l’empat, però no era el nostre dia, i la defensa visitant, que per la meva opinió va ser més agressiva de lo normal, feien que es carreguessin de faltes però les ocasions no arribaven.

Quan faltaven 8 minuts per acabar el partit, una bona jugada de Ferran va posar l’empat a 1 al marcador. Quan faltaven pocs minuts per acabar el partit l’àrbitre va expulsar un jugador visitant, i vam tenir el gol molt a prop però no es va aconseguir.

Temporada fluixa de l’equip però que també els servirà per créixer com a jugadors, molta sort per la pròxima temporada!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: