Infantil 0 – 3 Montcada

L’infantil rebia al Montcada segon classificat i equip ja de divisió d’honor.
Un partit molt seriós dels nostres, on es veia al respecte pel rival. L’infantil va plantejar un partit defensiu davant un equip golejador i no li va anar pas malament. Montcada tenia la pilota, però no podia traspassar la línia defensiva dels nostres, però quan ho feia creava perill. Tanmateix, erraves les oportunitats. Els nostres en els pocs contraatacs van tenir oportunitats clares, però Montcada, té dos grans porters, un d’ells va parar fins a 4 xuts seguits. Montcada marca el primer gol en el minut 18, un gol amb fortuna.
A la segona part un partit igualat, pero amb la pilota per als de Montcada els dos equips tenien oportunitats, als de Mataró desaprofitaven dos uns contra al porter. Partit maco que s’acabà amb el segon gol de Montcada en el minut 39 en una errada de sortida de pressió. Encara això l’infantil no donava el partit per perdut, però només feien mal amb pilotes llargues. Montcada mata el partit en el 45 amb el tercer gol.
Molta sort aquest equip per a l’any vinent.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: