El Ciutat col·labora en la venta de bitllets del Sorteig d’Or de la Creu Roja

WhatsApp Image 2017-05-30 at 12.30.03El Club Futbol Sala Ciutat de Mataró col·labora a la venta de bitllets del Sorteig d’Or de la Creu Roja. Podeu col·laborar comprant un bitllet que trobareu al despatx del club (dimarts i dijous). El bitllet té un preu de 5€. Amb la compra d’un bitllet ajuda a pagar un berenar durant una setmana a un nen o nena en situació d’exclusió social, amb la compra de dos bitllets ajudes a entregar un paquet higiènic familiar i amb la compra de tres bitllets pots ajudar a comprar  a nen o nena un lot escolar. No t’ho pensis!! El Ciutat de Mataró és solidari. Contem amb la teva ajuda!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s