L’aleví acaba amb un molt bon empat contra el líder 

 Els mataronins es presentaven en el seu últim partit de lliga a Vilassar de Mar per jugar a les 20h contra el líder i campió de lliga que portava 25 partits jugats i 25 victòries.
Els nostres, amb la plantilla al complert, plantejaven l’últim partit com una final i amb l’objectiu d’intentar puntuar tot i saber les dificultats que hi havia.
El partit va començar amb una bona pressió dels dos equips i amb molt bones ocasions als dos costats amb grans intervencions dels tres porters que van jugar. Al final van ser els mataronins qui es van avançar en un bon xut d’Amai en una jugada de banda, un recurs que aquest any ha donat molts gols i especialment a Amai que acaba la temporada amb molt bons registres golejadors. Amb aquest marcador s’arribaria el descans.
A la segona part els dos equips van sortir igual tot i que els locals van ser els que creaven més perill a la porteria d’Àlex que va fer un dels millors partits de la temporada. En dues bones jugades, els locals aconseguirien posar-se per davant al marcador. A partir d’aquest moment els mataronins van tirar cap amunt i van anar a buscar el gol. Tot esforç té la seva recompensa i Amai, de nou des de la banda, va empatar el partit. Seguien les ocasions pels petits del club però la bona actuació del porter local i els pals van evitar que els nostres s’emportessin els tres punts.
Finalment, un punt merescut i marxem de Vilassar amb la satisfacció d’haver aconseguit el que no ha fet cap equip aquest any tot i que des d’aquí volem felicitar al Sant Joan «C» per aquesta gran temporada que han realitzat.
D’altra banda destacar que el bon paper defensiu que s’ha fet durant l’any ha servit per ser l’equip menys golejat de la categoria amb només 42 gols en contra en 26 partits.
Aprofitar també per despedir als alevins que pugen a infantil i que han aportat el seu granet de sorra durant tot l’any per aconseguir el tercer lloc. Ells són: Guim, Mauro, Guillem, Arnau, Àlex i Joel.
Van jugar: Àlex i Gerard; Guim, Martí, Marc, Joel, Amai (2), Pau, Guillem, Arnau i Mauro.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: