El Juvenil continuarà sent equip de primera

juvEl juvenil guanya per 5 a 1 al Montcada en la darrera jornada a casa i aconsegueix el seu objectiu de mantenir la categoria de primera divisió en la pròxima temporada. L’equip entrenat per Carlos Camacho i Adrián Bazaga no ha tingut una lliga fàcil i després de perdre la setmana passada a Mollet, no li quedava un altre que guanyar al Montcada, subcampió de lliga. Els resultats de la resta d’implicats no van ajudar perquè tots feien els seus deures i tot depenia del partit del nostre juvenil. Una derrota enviava als nostres a segona, una victòria deixava a Premià de Dalt i Castellar, com equips de segona.

En un pavelló amb una gran afluència de públic, els nostres van sortir molt endollats des del minut 1 i es va veure que es jugaven tot en un partit. Una bona intensitat que va suposar bones ocasions però amb molt poc encert de cara a porteria. Els visitants, que no es jugaven res, esperaven l’error dels nostres per intentar marcar i posar els nervis al partit però una vegada més es van trobar amb un incommensurable Pol Pinyol a la porteria. Després de moltes ocasions fallides, va ser Pol Roy qui va avançar als nostres en el marcador arribant d’aquesta manera al descans.

A la segona, en la primera pilota que es va robar a mitjà pista, Aiax va assistir a Pol Roy per a què marquès el seu segon gol sorprenent al porter rival. Els visitants van intentar reaccionar però els nostres continuaven amb una gran pressió i intensitat defensiva. Va arribar el tercer gol de Pol Roy després d’una bona assistència d’en Goro. Els de Montcada van demanar temps mort per sortir amb porter jugador i en una jugada afortunada van marcar el seu primer gol però després d’un par de bones defenses, Pol Roy va robar la pilota i assistir a Rangel per fer el quart gol que donava molta tranquil·litat a l’equip que va acabar de respirar quan Andrés, que va fer també un gran partit a la porteria, va marcar el cinquè de camp a camp, desatant la bogeria a la pista i a la grada. El juvenil continuava sent equip de primera!!! Sobretot gràcies al gran treball realitzat en les últimes 7 jornades de lliga, on s’ha aconseguit 5 victòries.

Enhorabona a tots els jugadors i a l’equip tècnic que han lluitat fins a l’últim segon de lliga per aconseguir el seu objectiu i ara començar a pensar en la pròxima temporada a primera divisió juvenil!! I moltes gràcies a les famílies pel seu suport durant tot l’any, animant i viatjant amb l’equip en totes les jornades. Això també és part vostre!!! Gràcies

Van jugar: Andrés (1), Pol Pinyol, Arnau Roig, Aiax Claus, Victor Jordà, Guillem Masoliver, Abel Rangel (1), Pol Roy (3), José Luis Gómez, José Guijarro i Oriol Roy.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: