AAE Montornes FS VS C.F.S. Ciutat de Mataró 6-4

El cadet d’en Marc tenia dissabte al migdia l’últim partit de lliga, on es jugava poder intentar recuperar la 4a plaça perduda la setmana passada. El rival era el Montornès, un equip que sabíem que a casa seva es fa molt fort. Al partit com va sent habitual s’arribava amb baixes, aquest cop la de Sergio i Bernat. Però amb l’ajuda de Nico i Alejandro, dos infantils que ja van jugar a molt bon nivell la setmana passada.
El partit va començar de la pitjor manera per nosaltres, en un tancar i obrir d’ulls els locals es van posar 2-0 en dues jugades calades, vingudes per pèrdues de pilota dels nostres. Ens costava tenir paciència amb la pilota, hi havia precipitació per superar línies, i un Montornès ben col·locat en defensa sortia ràpidament a la contra, en un camp que dona molt avantatge per aquest estil de joc. Tot i així els nostres van començar a reaccionar, van mantenir la pilota, van madura les jugades i es van començar a succeir les oportunitats, la més clara un pal de Campà. Però finalment va arribar el Gol de Roy gràcies a una bona banda. Minuts després es va tenir una altra oportunitat el pal que hauria pogut ser l’empat. Els nostres estaven bolcats a l’empat quan va tornar a passar el del principi, en un moment dos gols de contra van posar les coses summament difícils. 4-1 a la mitja part.
A la represa, el missatge al vestuari va calar, els nostres van augmentar la intensitat i tot feia presagiar que en breus retallarien distàncies, ja que les oportunitats eren múltiples, però el futbol té aquestes coses i en una jugada aïllada el seu pivot (sense dubte el millor jugador) va fer tot solet el 5-1 que semblava sentenciar el partit. Però no va ser així, els nostres van creure en el missatge que es podia, que només calia madurar les jugades i ser contundents en defensa. A partir d’aquí es van veure els millors minuts dels mataronins, que van arriscar amb el joc de 5 i van arribar a posar-se 5-4 amb gols de Roy (2) i Sergi. Les ocasions van seguir però no es va tenir encert i els minuts van anar passant. Cada cop es prenien més riscos per intentar marcar i després d’estar gairebé més de 15 minuts jugant de 5 va arribar l’error que va aprofitar els visitants per fer el definitiu 6-4. No hi va haver temps per més
No va poder ser, igual que no ha pogut ser la quarta plaça. Tant de bo s’hagués jugat amb la primera part amb la intensitat de la segona, i ja no parlem del partit anterior. Quedem cinquens pel gol average perdut amb el Palau. I és una llàstima, ja que al llarg de la lliga s’ha demostrat que hi havia nivell per quedar tercers, però hem pagat molt car aquells moments de la temporada que «hem anat amb el posat», o bé que mentalment no s’ha estat a l’altura. Però per sort, com sabem el fracàs és només l’oportunitat per tornar a començar fent les coses de millor manera Moment per fer crítica constructiva de tots, des de jo com entrenador, fins als jugadors, ja que això és la millor eina de millora. A partir d’aquí començarem a construir la nova temporada amb tots els aprenentatges assolits.
Per últim, no podria tancar la crònica sense donar gràcies a les famílies que tenim darrere de l’equip. Gràcies per no fallar durant tota la temporada, per venir a tots els partits i estar allà quan les coses no han anat tan bé, que realment és quan més falta fa. Desitjo que hàgiu gaudit la meitat del que ho he fet jo amb els vostres fills. Gràcies a tots. 1,2,3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: