Bon paper tot i la derrota

Un gran paper contra el tercer classificat de la categoria és el que van fer les noies del Ciutat de Mataró en el partit del últim desplaçament de la temporada al camp de l’Altafulla de Tarragona.Ja la primera part va estar molt igualat i les ocasions anaven caient amb dues bandes sense que ningú jugués a un ritme alt, ja que ningú dels dos equips es jugava res i la pressió del resultat no existia, només una jugada desafortunada de la defensa del Mataró feia que l’Altafulla s’avances al marcador i després en una gran jugada de contraatac Nerea feia l’empat a 1 al marcador i així s’arribava a la mitja part del partit.

La segona part tot va continuar igual i només en una desafortunada sortida de Nedder, l’Altafulla va posar-se per davant al marcador.

Va ser quan el Ciutat va començar a jugar millor i es va bolcar a la recerca de l’empat amb més cor que encert i l’Altafulla o va aprofitar per fer dues contres a les acaballes del partit i deixar el marcador en un injust 4 a 1 que no reflectia el que es va veure al camp.

La setmana que ve últim partit de lliga a casa i el Ciutat dirà adéu a una temporada per oblidar i tots a reflexionar una mica sobre el que s’ha fet malament i aprendre de cara al futur per intentar no cometre els mateixos errors.

ANIM MATARO, FORÇA FEMENI, 1,2,3, MATARÓ!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: