Un infantil desconegut cau per 13-1

L’infantil visitava la pista de L’olímpic Floresta dissabte a les 16 h.
L’infantil, que feia mesos que no rebia golejades, avui a rebut un cop dur. La primera part acabava 6-0, i no semblava que l’equip pogués remuntar després de la imatge donada, no aconseguien tenir la pilota, arribaven tard al tall, no hi havia ajudes defensives, etc. la segona part s’ha pogut veure alguna cosa mes d’actitud i compromís. Només feien mal en jugades individuals, ja que la pressió dels locals feia impossible donar tres passades seguides. Aitor feia l’únic gol pels nostres.

Un partit per oblidar, que serveix per corregir errades.

La setmana que bé es l’últim partit de lliga i jugaran en enfront del Montcada, equip que aquesta setmana s’ha assegurat l’ascens matemàtic a divisió d’honor, això no vol dir que vingui a passejar-se.

Molta sort!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: