EMPAT EN L’ÚLTIM PARTIT DEL SÈNIOR B

El sènior B dirigit per Joan Serra no va poder passar de l’empat aquest diumenge contra el 9 classificat, el Sant Pol que amb 2 canvis va presentar un partit tancat a 1/3 de pista i cedint el control de pilota als grocs i negres.En el seu últim partit d’aquesta temporada els grocs i negres van començar amb molt bona actitud i intensitat i en el minut 8 Marc Vila feia l’1-0 amb un regat aixecant la pilota amb 2 jugadors a terra i rematant de fort xut.

Malauradament el Sant Pol feia l’1-1, 2 minuts després en marcar en un fort xut creuat.

Bones ocasions pels mataronins a la primera part però no arribaven els gols i amb l’empat marxava cap als vestidors. A la segona part jordi Bilbeny corria més que ningú per la banda i amb la puntera posava la pilota lluny de l’abast del porter.

El rival però marcava el 2-2, 5 minuts després en una indecisió dels de Mataró. Ocasions amb joc de 5 dels locals que no van acabar entrant i el 2-2 no es mouria del marcador fins al xiulet final. Som un!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: