C.F.S. CIUTAT MATARÓ A VS PINEDA DE MAR, F.S. A 0 – 3

El cadet A disputava el passat diumenge l’últim partit a casa de la temporada i es volia acomiadar de l’afició amb una victòria per mantenir la quarta plaça. Al partit però, s’arribava amb moltes baixes com ja va sent habitual. A la baixa de Sergio per lesió, se li va sumar la de Sergi per malaltia i Roy que va anar ajudar al Juvenil. Ernest estava convocat amb el cadet d’en Lluís i Bernat venia a donar minuts de descans després d’arrestar una lumbàlgia. Així doncs veient que érem justos per disputar el partit, van venir Alejandro i Nico de l’infantil per ajudar.

El partit va començar molt igualat amb els dos equips esperant a mitja pista, cedint la iniciativa al rival i sortint al contra atac. Nosaltres pels pocs canvis i el rival per la posició a la classificació. A mesura que va anar evolucionant el partit es va començar a veure que els nostres no estaven jugant al nivell que ens tenen acostumats, principalment per l’actitud i els visitants van començar a creure en la victòria. Tot i així els dos porters van estar a molt nivell i van impedir que el marcador es mogués. Roig va disposar de les millors ocasions i els infantils van donar un bon nivell quan van jugar. Amb 0-0 vam arribar a la mitja part. El pitjor estava per venir.
La segona part va ser un desastre, els visitants van creure plenament en la victòria, van augmentar la seva intensitat i la seva ambició i s’enduien totes les pilotes dividies. Durant els 10 primers minuts els nostres no van poder crear ni una ocasió. Els visitants combinaven fàcilment i fruit d’això van anotar el primer gol al segon pal després que els nostres repleguessin a mig gas. No van passar gaires minuts que van anotar el segon gol en una errada de Jan que va deixar la porteria sola i va donar una mala passada directa al rival que va anotar a porteria buida. Es va demanar temps mort, es va jugar de 5 i va augmentar la intensitat dels nostres que van començar a crear ocasions, però eren erràtics en les passades i sobretot de cara a porteria. En aquells instants mereixin marcar, però van despertar tard, no era el seu dia, i un equip visitant ple d’il·lusió per aconseguir la victòria va poder anotar el 0-3 final en un remat al segon pal en un corner.
Partit desastrós dels nostres que van ser una ombra del seu nivell habitual de joc. Els visitants amb intensitat i ganes els van passar per sobre donant-nos una lliçó. Queda un partit en el qual esperem recuperar els ànims, lesionats i jugadors de l’equip. Poder lluitar per una quarta posició que seria una pena que s’escapés en aquest final de temporada. Gràcies afició ple suport incondicional i els infantils per venir ajudar. 1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: