Infantil 1 – 4 Arrels

L’infantil va perdre a casa davant l’arrels per 1-4. Un partit on es va poder veure l’acumulació de treball tant físic com mental que portaven els nostres nois durant tot l’any i, això va passar factura. L’infantil en 8 minuts va tenir diverses ocasions clares per posar-se per davant en el marcador, però no va saber aprofitar-les. En el minut 9, la primera arribada visitant a porta, feia el primer gol. I en el 16 el segon. Els grocs i negres o intentaven, però es veia que l’equip estava cansat, no hi havia idees, ni ajudes defensives. La pilota era del rival, encara que els nostres van anar a pressionar a 3/4. En un contraatac, en el minut 23, una paret entre Aitor i Gorin feia que Gorin aconseguís el gol que donava esperança a l’equip.

Una xarrada intensa en el vestuari en la mitja part semblava donar resultat al començament de la segona part. Es va veure un altre equip a la segona part. Un equip que pressionava tota la pista, marcatges individuals, ajudes defensives i intensitat, el que no es va veure a la primera part. L’infantil pressionava i robava pilotes però no aconseguia el gol, els visitants feien mal quan superaven la pressió encara que en bastants ocasions les ajudes defensives desbarataven els atacs rivals, però quan no ho aconseguien acabaven sent xuts a porta perillosos. Una segona part diferent, ja que es buscava més el joc directe que el de la possessió, quan faltaven 5 minuts per acabar els grocs i negres van tenir l’oportunitat d’empatar el partit, però, es van topar amb el porter i en el contraatac un malentès defensiu ocasionava que l’arrels fes el tercer i acabes amb les esperances de l’equip. L’infantil no es va rendir i va seguir intentant-ho fins que l’arrels matar el partit en el 47 amb el quart gol.
Primera part dolenta i bona reacció a la segona part. És una categoria difícil en el que has d’estar a tope des del primer moment i aquest equip portava uns mesos molt bons, però es van donar compte que a la que et relaxes et pot pintar la cara qualsevol.
Queden dos partits de lliga i la setmana que ve tenen una oportunitat d’or per intentar sumar tres punts i sortir de l’última plaça. Molta sort!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: