PREMIA DE MAR, C.F.S., A 1 – 1 C.F.S. CIUTAT MATARÓ, A

Partit molt complicat el que tenia el dissabte 13 el cadet d’en Marc a la Pista del Cover Premià. La dificultat residia principalment en les nombroses baixes que es tenia l’equip pel partit. Des del nostre capità i jugador més decisiu, en Sergio, passant per Oriol Campà i els dos porters, l’Ernest i en Jan. Com ajuda només va poder comptar amb l’Aleix, un jugador reconvertit a porter, que rendeix a molt alt nivell.

El partit va començar amb una pressió alta del rival que en veure els pocs efectius que presentàvem al partit va intentar desgastar-nos al màxim, tot i així els nostres sabien treure la pilota jugada, i també aprofitar els espais a l’esquena. Els nostres plantats a mig camp i estalviant els esforços van començar a gaudir de les primeres oportunitats però no acabàvem d’estar encertats. Pel que fa al Premià mitjançant el número 2, el jugador més desequilibrant arribaven les seves millors oportunitats, però Aleix va fer oblidar les baixes dels porters. A mitjans de la primera part Roy va recollir una bona oportunitat i va estrenar el marcador. Ja començava a ser hora doncs el porter i la ineficàcia ofensiva ens impossibilitava moure el marcador. Poc abans de finalitzar la part, un corner mal sacat i una pilota no refusada, ho va aprofitar el dorsal 2 local per fer l’empat a 1. Els nostres que els començaven a faltar les forces van tenir alguna oportunitat de desfer l’empat però no van estar encertats.

Pel que fa a la segona part, va ser una còpia de la segona. El Premià pressionava a dalt i els nostres ben col·locats gaudint de bones oportunitats al contraatac. Una de les altres estratègies per intimidar i generar perill eren les bandes obertes amb el porter jugador. Gràcies a aquestes dues coses s’hauria pogut marxar amb una victòria clara, però la inspiració del porter i la manca d’efectivitat ho van evitar. En els últims minuts es va gaudir d’oportunitats per ambdues parts, però no es va poder anotar.

Partit molt complet dels nostres que es van saber sobreposar a les baixes, i on va faltar encert per endur-se la victòria. Queden dues jornades i cal mantenir la quarta plaça, s’ha d’assolir l’objectiu, i es treballarà per a tal. Gràcies a l’afició pel suport per acompanyar-nos i patir amb nosaltres. Sou els millors!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: