El juvenil un pas més a prop de la salvació

clasi

El juvenil aconsegueix un gran victòria davant el Futsal Arenys de Mar entrenat per en Javi Rodriguez per un contundent 4 a 0.  Després de caure derrotat en els últims minuts la setmana passada a la pista del Sant Cugat, només ens valia la victòria per continuar fora de la zona de descens. L’equip va sortir molt seriós i concentrat des del primer minut pressionant molt fort la sortida del rival i aviat es va avançar mitjançant un gol de José Guijarro. Els arenyencs es van alliberar poc a poc de la pressió i van començar a crear ocasions però Pol Pinyol va estar impressionant a la porteria. En un altre bona jugada dels nostres, el porter visitant va sortir a refusar una pilota i Jordà va agafar el refús per empalmar directament un fort xut des de mitjà pista per marcar el segon i així arribar al descans.

L’Arenys va decidir sortir de cinc des de l’inici de la segona part, cosa que va sorprendre als nostres als inicis  però de nou va sorgir la figura d’en Pol a la porteria que va jugar també la segona degut a que Andrés es va lesionar a l’escalfament. Una vegada es va organitzar la defensa de cinc, els nostres van estar molt còmodes a la pista i va arribar el tercer en un contraatac portat entre Arnau i José Guijarro que va culminar en el segon pal. Encara quedava temps per a que Pol Roy fes el quart a porteria buida a recuperar una pilota en el joc de cinc del rival.

Queden 2 partits, 6 punts en joc, per acabar la temporada i encara pot passar qualsevol cosa. L’equip es desplaça a la pista del tercer classificat, el Mollet FS, a donar la sorpresa i esperar els resultats de la resta d’equips implicats en les 4 últimes places de descens a segona.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: