EL FEMENÍ PERD A CASA

Una jornada més el femení del cfs Ciutat de Mataró, perd i s’enfonsa en la classificació del campionat sense sumar punts.
Molt es jugava el Futbolpax de Tarragona, com per no aprofitar l’ocasió de guanyar tres punts d’or de cara a mantenir la categoria, ja que està implicat en el descens juntament amb el Ripollet, i és per això que no van deixar de lluitar fins al final i així poder endur-se la victòria en aquest partit.
La primera part va ser molt igualada, ja que el Ciutat a pesar de les baixes de Roca, Pujol, Marta i Eli, va fer una primera part bastant bona, ja que després de posar-se per davant al marcador el futbolpax, Nerea aprofita un mal rebuig de la portera visitant i de rebot fa l’empat a 1 al marcador.
Això dona ales al Mataró i després d’una gran jugada de tot l’equip la defensa local no té més remei que fer-li penal a Marta Vilá, que molt valenta el va transformar ella mateixa en el que seria el 2 a 1 al marcador.
Però una errada defensiva a les acaballes de la primera part deixava el marcador amb un 2 a 2 i així s’arribava al descans.
La segona part i després de tenir ocasions per avançar-se al marcador l’equip del Mataró va anar perdent forces i amb el hàndicap de les baixes no va poder evitar que el futbolpax o aprofités per avançar sa al marcador i això va acabar d’ensorrar al Ciutat que ja amb les forces molt limitades no podia aprofitar les poques ocasions que va disposar en aquesta segona part, acaba’n el partit amb un clar 2 a 5 al marcador. Bona lluita fins al final donant bona imatge a pesar de les baixes i això és d’agrair-li a les noies del Ciutat que no van abaixar mai els braços. Enhorabona!!
1,2,3, MATARO.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: