VICTORIA I TERCER LLOC

Els nois del Ciutat de Mataró van guanyar el derbi maresmenc contra el Premia de Dalt equip que s’està jugant molt, ja que està en posicions de descens. Els nois de Joan Serra també és jugant molt, ja que estan lluitant per pujar a la 3 nacional i això va fer que el partit fos d’allò més igualat fins als últims minuts.
La primera part va estar molt disputada amb ocasions pels 2 equips i amb els grocs i negres pressionant tota la pista fet que els feia recuperar moltes pilotes però també haver de vigilar molt les seves esquenes.
El Premia de Dalt es tancava a mitja pista i trobava les seves ocasions en jugades individuals i contra atacs.
En el minut 9 del partit Adrian De Gea marcava l’1-0 sense angla després de recollir un rebot d’un doble xut d’Àlex Álvarez.
En el minut 11 el Premia, recuperava una pilota a camp propi del Ciutat i de fort xut batia a Ivan.
El partit seguia amb ocasions a les dues porteries fins que Javier Capilla recollia una passada de banda de Pol Aledo i de fort xut feia passar la pilota per sota les cames del porter rival que tot i tocar la pilota no la podia acabar de frenar.
Joc intens dels 2 equips que tenien les seves ocasions però no aprofitaven i en una sacada llarga del porter premianenc el pivot agafava la pilota i es regirava bé per marcar el 2-2 de fort xut.
A la segona els mataronins sortien amb les idees clares i amb la consigna de gaudir més del partit i del seu joc i fruit d’això anava aculant als de vermell que alternaven la defensa a mitja pista amb una pressió a la sortida de la pilota dels de Mataró.
Fins al minut 30 el resultat no es va moure i el gol queia per banda groc i negre de peus de Xavi Carbonell que rabia una bona passada de Jesus Moreno a la frontal de l’àrea.
El partit va seguir amb la mateixa tònica però amb un Premia que pujava línies i pressionava fort al Ciutat que amb bones combinacions tenia alguna oportunitat per ampliar el marcador.
Faltant 2,55 minuts els de Mataró rebien un fort cop en rebre l’expulsió del seu porter Martí per doble groga en 2 accions seguides del porter que no va saber gestionar els nervis i que feia que els mataronins haguessin de defensar el resultat amb un jugador menys durant 2 minuts i amb 5 faltes cosa que posava més difícil la defensa local que veia com Ivan Tejedor feia una parada en una falta sense barrera que de segur hagués canviat el resultat del partit, en la mateixa jugada Abderrahim el Merrouni recollia el rebot i cavalcava fins a la porteria rival i de fort xut col·locat foradava la xarxa.
Els jugadors de Serra feia una defensa numantina amb 3 jugadors i Abderrahim «Abdel» pispava una pilota a un rival bolcat a l’atac amb joc de 5 i posava el 5-2 que donava tranquil·litat als mataronins.
Els grocs i negres tancaven el marcador amb un gol de Xavier Carbonell a passada d’Adrian De Gea que recollia un xut de doble penal de Pol Aledo.
Els del Ciutat és situen 3 a 3 punts del segon que dóna plaça a l’ascens. Gràcies a la grada per venir a animar, SOM UN!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: