L’ALEVI GUANYA A CASA

Els més petits del club rebien la visita del Sant Celoni amb les baixes de Joel, Mauro i Arnau, però que els nostres van saber resoldre.El partit va anar controlat pels nostres i amb la possessió de la pilota en tot moment. Marc en dues ocasions i Guillem van aconseguir un 3-0 molt bo per marxar al descans.
La segona part seguia amb el mateix guió que la primera tot i que amb poc encert davant la porteria rival. En un error defensiu els visitants van aconseguir retallar distància però Amai tornaria a augmentar als mataronins amb dos grans gols. Just abans del final un altre error defensiu aprofitat pels visitants va deixar el 5-2 definitiu. 
Els nostres comencen poc a poc a jugar millor tot i que els errors defensius s’han de corregir de cara als propers partits que queden. El primer aquest dissabte contra l’Arenys de Munt, l’últim classificat de la lliga.
D’altra banda volem felicitar al nostre capità Guim pel seu debut amb l’infantil que va aconseguir una bona victòria al camp del Malgrat.

Van jugar: Àlex i Gerard; Guim, Martí, Marc (2), Pau, Amai (2) i Guillem (1).
Fotos: https://goo.gl/photos/crgoVFXMhiocq8aE9

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: