L’infantil guanya a Malgrat (2-3)

Aquest dissabte el nostre infantil es desplaçava a Malgrat de Mar amb ganes de vendeta, ja que, al rival a la primera volta va endossar-li un contundent 1-6 on l’infantil no va entrar en el partit en cap moment. Aquest partit ha sigut tot el contrari. Comencem:

L’infantil arribava al partit amb les baixes de Xan i Gorin, i amb jugadors tocats com Aitor, Pol i Alejo i amb la convocatòria del capità de l’aleví Guim.

La primera part la pilota la va tenir al Malgrat que va gaudir de nombroses oportunitats de gol, però el nostre porter Alex mes la defensa forta impedien el gol local. L’infantil gaudia d’alguna jugada per banda per intenta marcar però no ho aconseguia. En el minut 9 els locals s’avençaven en el marcador, semblava que els fantasmes del passat tornaven a estar presents, però no va ser així, l’equip va anar a pressionar al rival a tota la pista i a robar pilotes i gaudia d’oportunitats. En el minut 22 Aitor, a passada de Nico, feia l’empat. I amb temps ja complet, un dos contra el porter, Alejo i Aitor, amb una passada al segon pal de Alejo, Aitor feia el segon. Un gol psicològic que deixava l’equip local tocat.
La segona part va ser molt diferent de la primera, els nostres amb el marcador a favor, dominaven el partit, cosa que no havíem vist mai encara en aquest equip. El malgrat tènia la pilota, però no aconseguia penetrar la forta defensa compacta i generosa dels de Mataró que robaven i sortien disparats a la contra i acabaven amb xuts a porteria. El partit cada cop s’estava tornant més dur, el rival començava a desesperar-se i cometien alguna que altre falta dura, els nostres no van entrar en el seu joc en cap moment, sabien que es jugaven molt. Alejo, en el minut 41 feia un gran gol que donava tranquil·litat a l’equip. Partir d’aquí l’infantil començava a fer defensa individual i, a fer canvis cada dos minuts per descansar i així aconseguien que el rival ni trepitges l’àrea. En el minut 50 els locals feien el segon gol amb un xut fluix que rebotà en un jugador i passar arran de pal, però no hi havia temps per a més, l’àrbitre xiulava el final i L’infantil tornava a guanyar.
Molt bon treball de tot l’equip, Alejandro de tancar o frenava gaire bé tot i si no, les nostres ales rapidament feien la cobertura. Els nostres pivots, tant Nico com Alejo, fenomenals, cadascun amb les seves qualitats. Les ales, Oscar, Pol i Aitor molt sacrificats en defensa. I els porters Alex i david, molt segurs i atents. El petit Guim va poder gaudir d’un partit infantil a primera divisió i agafar notes de cara a l’any vinent, va fer el que se li va demanar i que ajudes en defensa.
Semblava difícil que aquest equip després de les primeres jornades, jugues com juga, competís com ho esta fent i guanyes partits. El treball de tot un any esta donant ara els seus fruits. Potser arriben tard, però el futbol sala et torna el que li dónes i aquesta gent de l’infantil li a donat molt. Saben que per poder lluitar per coses maques l’any vinent han de seguir treballant i seguir així.
Moltes felicitats infantil!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: